ASÜ ÖĞRENCİLERİ NİĞDE’DEN BEŞ ÖDÜLLE DÖNDÜ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, “Niğde Hasat Günleri Elma Festivali” kapsamında yapılan yemek yarışmasında beş ödül birden aldı.

Haberi Sesli Oku

Ağaçören’de 150 Kiloluk Domuz Avlandı

Ağaçören’de 150 Kiloluk Domuz Avlandı: Köylüler Hatıra Fotoğrafı Çektirdi

Karayolları Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu İlçede Yol Çalışmalarını İnceledi

Karayolları Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu İlçede Yol Çalışmalarını İnceledi

Vali Kumbuzoğlu Tüm planlamalarımızı yaptık kışa hazırız

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında ağır kış şartları ve karla mücadele hazırlık çalışmalarına yönelik toplantı yapıldı.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen birçok usta şefin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada
ASÜ’yü sekiz öğrenci temsil etti. ASÜ’lüler, farklı kategorilerdeki yemek yarışmasında iki
birincilik, iki ikincilik ve bir üçüncülük aldı. Geleneksel Türk Mutfağı kategorisinde yarışan
Buket Deniz Demir birinci, Cavidan Aydilek ise ikinci oldu. Modern Türk Mutfağı
kategorisinde ise gruplar yarıştı. Ayşe Güzen, Üzeyir Tekdal ve Songül Mortepe isimlerinden
oluşan ekip üçüncülük ödülüne layık görüldü. Elma Tatlısı dalında da Ali Ağca birinci
olurken, Semih Güner ikincilik ödülünü aldı.
ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve akademisyenleri
başarılarından dolayı tebrik etti.



Haber Editörü

Ayşe ALP

Haberi Sesli Oku
Vista Prime, konut, ofis ve ticari faaliyetleri kamusal bir düzlemde bir araya getirir.

İlginizi Çekebilir


17.2°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.