ASÜ ÖĞRENCİLERİ NİĞDE’DEN BEŞ ÖDÜLLE DÖNDÜ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, “Niğde Hasat Günleri Elma Festivali” kapsamında yapılan yemek yarışmasında beş ödül birden aldı.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen birçok usta şefin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada
ASÜ’yü sekiz öğrenci temsil etti. ASÜ’lüler, farklı kategorilerdeki yemek yarışmasında iki
birincilik, iki ikincilik ve bir üçüncülük aldı. Geleneksel Türk Mutfağı kategorisinde yarışan
Buket Deniz Demir birinci, Cavidan Aydilek ise ikinci oldu. Modern Türk Mutfağı
kategorisinde ise gruplar yarıştı. Ayşe Güzen, Üzeyir Tekdal ve Songül Mortepe isimlerinden
oluşan ekip üçüncülük ödülüne layık görüldü. Elma Tatlısı dalında da Ali Ağca birinci
olurken, Semih Güner ikincilik ödülünü aldı.
ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve akademisyenleri
başarılarından dolayı tebrik etti.



23.11.2022 12:49:00

Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni Uluırmak Otel’de Gerçekleşti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Aksaray'da Coşkulu Fener Alayı

Gülağaç'ta Kıbrıs Gazisi Mehmet Kılıç İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİNDE IHLARA VADİSİ'NE YOĞUN İLGİ ZİYARETÇİLERİN MOLA YERİ; IHLARA CAM TERAS

Bu bayramda da gelenek değişmedi, CHP kendi kutlamasını kendi yaptı

Vali Kumbuzoğlu’ndan Kahramanlara Ziyaret

Vista Prime, konut, ofis ve ticari faaliyetleri kamusal bir düzlemde bir araya getirir.


ANKET

AKSARAY BELEDİYESİNİN HİZMETLERİNİ BEĞENİYORMUSUNUZ ?


EVET
% 60,31
HAYIR
% 34,3
KARARSIZ
% 5,37
Haberi Sesli Oku

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.